Arenateamlogo

Välkommen till Arena Team!

Arena Team med sina dotterbolag; Swedish Academy of Focused Learning (SAFL), Arena Digital Solutions (ADS) och Arena Business Performance Strategy (BPS) kan erbjuda ett unikt utbud av konsulttjänster, oavsett om det gäller helhetslösningar eller punktinsats för er verksamhet. Läs mer om våra verksamheter under respektive flik.

                                                                                      slide_2_3   slide_2_4   slide_2_5

Våra värdeord; Sustainability, Clarity, Result.

Historik

Från allra första början, 1994 , har vi strävat efter att finna lösningar som är innovativa för att stödja andra i att förbättra sin verksamhet. Idag är vi stolta över att vara din självklara partner i att ge din organisation varaktig förändring.

På Arena Team erbjuder vi mätbarhet i allt vi gör, så att du kan se den verkliga förändringen och framsteg som din organisation gör! Genom att erbjuda våra kunder fullt stöd, oavsett om det gäller digitala lösningar, ledarskapsutveckling eller affärsprojekt, säkerställer vi att våra lösning hjälper din verksamhet att nå, och bibehålla, resultat. Våra konsulter har stor erfarenhet av komplexa uppdrag och projekt från både nationella och internationella företag. Men viktigast av allt ; de har varit i samma situation som du, och med sin erfarenhet och kunskaper de är proffs på att hjälpa dig att ta steget mot ett hälsosammare företag.

-Så att du kan fokusera på att förbättra och ta ditt företag att ett steg längre .

Företagsfakta

A-Team Stockholm AB, Företagsform: Privatägt, Organisationsnummer: 556499-4845 Registrerat datum:1994-12-20 Post- och besöksadress: Anders Reimers väg 18 117 50 STOCKHOLM- Sweden Godkänd för F-skatt

Vägen hit

Arena Team grundades av författaren och ledarskaps och organisationsexperten, Claes Beckman. Hans bok, Förändringens Hus, ligger till grund för modern ledarskaps och organisationsutveckling. Hans metoder och program inom ledarskap och organisation har under 25 år utbildat konsulter och utbildningsansvariga inom de flesta branscher både privat, inom kommun, och offentlig förvaltning. Arena Teams populära material för utveckling finns även tillgängligt för skola och idrottsrörelser.